The Bridge
to Digital

Connect & Secure 2019
14 maart

00 dagen
00 uren
00 minuten
00 seconden
Fernando Kuipers

Associate Professor Software Technology department at TU Delft, Faculty of Electrical Engineering, Mathematics and ComputerScience

Fernando Kuipers

Fernando A. Kuipers is associate professor en hoofd van het Lab on Internet Science aan de Technische Universiteit Delft (TU Delft). In 2004 behaalde hij er zijn PhD cum laude, de hoogst mogelijke onderscheiding. Zijn onderzoek richt zich op netwerkoptimalisatie, network resilience, Quality of Service en Quality of Experience. Het adresseert problemen op het gebied van Software-Defined Networking, Tactile Internet, IoT en critical infrastructures.
Verder is Kuipers senior member van de IEEE en board member van de IEEE Benelux, afdeling communicatie- en voertuigtechnologie. Hij is daarnaast board member van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, afdeling Telecommunicatie, en de program advisory board van SURFnet.

Rob Ten Hoedt

Executive Vice President en President EMEA, Medtronic

Rob ten Hoedt

Sinds 2009 bekleedt Rob ten Hoedt bij Medtronic de functie van Senior Vice President en President van de EMEA-regio. Daarnaast is hij lid van het Executive Committee van het bedrijf. Hij is eindverantwoordelijk voor alle verkoop en distributie van de producten en therapieën van Medtronic in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Hiervoor leidde Ten Hoedt als Vice President de CardioVascular-divisie van Medtronic voor Europa en Centraal-Azië. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van medische hulpmiddelen bezit hij een schat aan ervaring op het gebied van sales, salesmanagement, marketing en algemeen bestuur.

Harald de Wilde

Country lead Enterprise Networking, Cisco Nederland

Harald de Wilde

Harald de Wilde leidt sinds 2007 het Enterprise Networking Team voor Cisco Nederland. Daarvoor bouwde hij er jarenlang aan een nieuw kanaal voor opkomende technologieën zoals Cloud, Analytics en IoT. Al sinds 2011 is De Wilde actief bij de wereldwijde marktleider op het gebied van IT en netwerken.

Zijn carrière in IT startte in 2001, na het imploderen van de internetbubbel. Hij ontdekte destijds zijn kracht: het vertalen van technische concepten en trends naar verhalen die alle doelgroepen aanspreken. Storytelling is zijn grootste troef.

Jesse Schmidt

Systems Engineer, Cisco Nederland

Jesse Schmidt

Jesse is in augustus 2018  bij Cisco in dienst getreden als specialist voor Cisco Digital Network Architecture (DNA) binnen de enterprise networking architectuur. Als specialist is Jesse technisch aanspreekpunt voor Cisco DNA en betrokken bij design- en kennissessies.

Jesse is van learning by doing. Gedurende zijn loopbaan in de IT heeft hij een zeer brede kennis ontwikkeld over networking. Zijn passie voor routing, switching en wireless, en in de oplossingen die Cisco daarvoor biedt, heeft hij ontwikkeld als Cisco specialist bij een grote Cisco distributeur. Die kennis heeft hij vervolgens verder verdiept als pre-sales engineer bij een gerenommeerde system integrator (Cisco gold partner). In die functie was Jesse verantwoordelijk voor design van nieuwe netwerken. Na ruim 8 jaar Cisco ervaring en training is de overstap naar zijn huidige functie als systems engineer bij Cisco voor Jesse een kroon op zijn ontwikkeling.

Pieter van Schaik

Consulting Systems Engineer Security, Cisco Nederland

Pieter van Schaik

Pieter van Schaik is in juli 2018 bij Cisco begonnen als Security consultant bij het Nederlandse security team. In deze rol geeft Pieter technische ondersteuning bij alles wat Cisco Security te bieden heeft.

Pieter beschikt over veel praktijkervaring die hij opgedaan heeft in eerdere rollen.

Voordat hij bij Cisco kwam, werkte Pieter 8 jaar lang samen met een door Cisco Global Gold gecertificeerde partner, in verschillende engineering- en consultancyfuncties. Pieter is Cisco Certified Internetwork Expert.

Arnoud Bakker

Connectivity Solution Architect bij Axians

Arnoud Bakker

Arnoud Bakker is Connectivity Solution Architect binnen Axians.

In 2012 behaalde hij zijn Master in Economie en Informatica. Arnoud zijn competenties komen tot recht in het vinden van de juiste connectiviteit oplossing aan de hand van best-practices, theoretische concepten en het identificeren van klantbehoeftes.

Troy de Backer

Service Manager bij Axians

Troy de Backer

Troy de Backer is Innovation Lead binnen Axians.

In 2015 behaalde hij zijn Master in Consultancy and Ondernemerschap. Binnen Axians is Troy verantwoordelijk voor de innovatie focus. Hierin houdt hij zich onder andere bezig met de ontwikkeling van het Axians portfolio op het gebied van Services en Producten. Dit in nauwe samenwerking met klanten en leveranciers.

Raymond Janssen

Manager Sales & Operations bij Axians

Raymond Janssen

Raymond Janssen is Sales & Operations Manager binnen Axians.

Raymond is actief binnen het domein Industriële Internet-of-Things. Zowel in de maakindustrie, in de utiliteit als in de infra/logistieke wereld is hij verantwoordelijk voor projecten bij klanten op het gebied van innovatie en digitale transformatie; het slimmer maken van machines en productieprocessen met de mens op de voorgrond.

Jan Dirk van Hemmen

Consultant bij Vosko

Jan Dirk van Hemmen

Jan Dirk is door zijn jarenlange ervaring een autoriteit op het gebied van Security en bevat de capaciteit om complexe Security vraagstukken/oplossingen helder te articuleren. Om deze reden is hij trusted advisor voor vele organisaties en hun architecten om hen te consulteren op het security beleid volgens de huidige normen. Laat u meenemen in zijn verhaal en verbreed uw blik op de mogelijkheden die er liggen, zodat u security bedreigingen kunt omzetten in kansen om uw organisatie te onderscheiden. In zijn vrije tijd studeert Jan Dirk Management Wetenschappen Bedrijfskunde aan de Open Universiteit.

Pieter Heijnen

Solution Specialist Wireless at Vosko CWNP: CWTS, CWNA

Pieter Heijnen

Van functionele wensen en eisen een pasklare oplossing maken is de passie van Pieter. Het gaat niet om de techniek maar wat je ermee gaat doen. Zijn expertise ligt op het vlak van draadloze oplossingen en het belichten van dark fiber verbindingen tussen datacenters met xWDM oplossingen. Hij ondersteunt de Vosko accountmanagers bij het opstellen van offertes en de beantwoording van RFPs en is inmiddels een vaste spreker op het Vosko Experience.

Ron Hehemann

Security Consultant bij Telindus

Ron Hehemann

Ron Hehemann is Security Consultant bij Telindus. Ron heeft meer dan 30 jaar internationaal ervaring op het gebied van besturingssystemen, networking, virtualisatie, informatietechnologie en -beveiliging.

Na werktijd is Ron actief in de sportschool, op de tennisbaan en is hij duikinstructeur.

Charles Bovy

Director MSS presales EMEA NTT Security

Charles Bovy

Director MSS presales EMEA & Regional Lead Benelux bij NTT Security

Charles heeft ruim 15 jaar ervaring in IT, waarvan ruim 10 jaar in de Managed Security Services business voor NTT Security (zusterbedrijf van Dimension Data). Advanced analytics is een van de focuspunten van Charles. Met een uitgebreide technische achtergrond in security-architecturen, security services en technologieën heeft Charles door de jaren heen management en business development-vaardigheden ontwikkeld. De combinatie van die vaardigheden is de perfecte mix om uitdagingen van klanten te kunnen begrijpen en adequate oplossingen in een altijd veranderende omgeving te ontwikkelen.

Marcel de Goede

Client Success Manager bij Dimension Data

Marcel de Goede

Client Success Manager bij Dimension Data

Marcel werkt al meer dan 25 jaar in de IT-industrie waarvan ruim 8 jaar bij Dimension Data. In zijn rol als client success manager vertaalt hij bedrijfsvereisten van de klant in technische vereisten met een duidelijke focus op het resultaat. Ook is hij ervaren in het bouwen van nieuwe IT-services en de integratie daarvan in operations.